КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ

ФКЦ, зала 1

Сцени и пространства

Театрално-музикален продуцентски център


27 април 2023 - зала 1 - 19:00 часа
 

ЗА ПЪРВИ ПЪТ във ВАРНА!!!

САТИРИЧЕН ТЕАТЪР "Алеко Константинов" – София представя:

КОМЕДИЯТА

"КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ"

от Добри Войников

режисьор: Николай Урумов

БИЛЕТИ: 25, 30, 35 и 40 лв. на касата на ФКЦ и онлайн на www.fccvarna.bg

БИЛЕТИ ЗА УЧАЩИ И ПЕНСИОНЕРИ: 20 лв.

- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.

- При закъснение до 10 минути ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви.

С участието на: АЛБЕНА МИХОВА, КИРИЛ ЕФРЕМОВ, КОНСТАНТИН ИКОНОМОВ, ИВАЙЛО КАЛОЯНЧЕВ, ПЛАМЕН ВЕЛИКОВ, МАРТИН ГЯУРОВ, АЛЕКСАНДЪР ГРИГОРОВ, СТЕФАНИЯ КОЧЕВА, ЕКАТЕРИНА ГЕОРГИЕВА, РОСИЦА АЛЕКСАНДРОВА, СИМЕОН ГЪЛЪБОВ, ВАСИЛ ГРЪНЧАРОВ, ДАНАИЛ НИКОЛОВ, ДЕЛЯНА ХАДЖИЯНКОВА и др.

Във време, когато България се опитва да се отърси от оковите и предразсъдъците си и надига глава, за да погледне навън, към Европа, попивайки наивно ново-лъскавите маниери, мода и обноски, народът ни е заслепен от външния блясък и помпозност. Всичко, което идва от „светливата Европа“ се издига в култ! Това е благодатна почва да се развихрят шарлатани и мошеници, пристигнали от „цивилизования свят“, да заблудят и измамят вечно доверчивото наше население и да отнемат най-ценното му – честта, достойнството, децата и парите му. Не ви ли звучи познато? Написана от Добри Войников преди 150 години „Криворазбраната цивилизация“ е толкова актуална, че бих я парафразирал днес като „Криворазбраната демокрация“.

Партньори и приятели